Selectează o Pagină

Descopera Noul Catalog Porta Doors editia 2016-2017 in limba romana. Catalogul in format PDF se afla la dispozitia dumneavoastra pe site-ul nostru la pagina Publicatii Catalog Preturi. La aceeasi pagina puteti gasi si preturile produselor Porta, disponibile tot in format PDF.

1-0716-Porta-SKANDIA

Cu ce surprinde acest nou catalog, pe scurt…
Colecția Porta SKANDIA Premium ce se înscrie în trendul scandinav, subliniind simplitatea și funcționalitatea acestuia. Totul este realizat profesional și calitativ cu ajutorul vopselei Premium.
Colecția Porta FORM Premium, creată pentru încăperile cu design modern și industrial. Forma simplă a acestei colecții, împreună cu frezajul original și inserțiile metalice oferă originalitate și eleganță.
Colecția Porta FOCUS Premium oferă numeroase elemente vizuale care dau impresia de mai mult spațiu: suprafețele de culoare deschisă reflectă lumina, iar dunga verticală din sticlă aflată în canat va alungi ușa, conferind peretelui luminozitate.
Colecția Porta VECTOR Premium îmbină design-ul modern cu frezajul în stil clasic.

2-0716-Porta-FORM

Toate produsele noastre sunt intr-o permanenta evolutie…
Colecția Porta NOVA, datorită stilului universal al colecției, oferă atât un stil clasic cât și unul modern.
Colecția Porta CONCEPT se potrivește perfect stilului modern. Ușile Porta CONCEPT îmbină construcția durabilă cu designul modern oferind simplitate și eleganță.
Colecția Porta HARMONY îmbină elementele clasice cu cele moderne oferindu-vă un design atrăgător.
Colecția Porta BALANCE este îmbinarea perfectă între stilul clasic și cel elegant, oferindu-vă posibilitatea de a o folosi în aproape orice interior.
Colecțiile MALAGA, MADRID, CORDOBA, TOLEDO sunt uși care nu se demodează niciodată. Aceste colecții de uși se încadrează cel mai bine în încăperile cu design stilat, clasic, victorian, dar totodată se potrivesc și cu aranjamentele moderne în care predomină lemnul.

3-0716-Porta-FOCUS

De peste doua decenii Grupul Porta este un pionier in proiectarea si producerea usilor de cea mai inalta calitate, straduindu-ne sa urmam indeaproape tendintele globale in domeniul designului si tehnologiei de fabricare. Astfel, de-a lungul activitatii noastre am avut de multe ori privilegiul de a influenta gusturile a milioane de clienti in ceea ce priveste designul interior.

4-0716-Porta-VECTOR

Noi, Florida Construct, distribuitor autorizat al grupului Porta inca din anul 2006, va asteptam in showroom-urile proprii din Alba Iulia, Sibiu, Deva si Cluj-Napoca pentru orice detalii care va intereseaza. Desigur, va stam la dispozitie si online (vedeti aici datele de Contact si pagina de facebook Florida Construct). Pentru mai multe informatii nu ezitati sa ne contactati, va vom oferi tot suportul necesar realizarii cerintelor dumneavoastra.

5-0716-Laminate-CPL

Sfatul nostru, pentru perioada imediat urmatoare, este sa rasfoiti in primul rand catalogul. Sunt multe noutati si ne dorim sa va puteti alege cea mai frumoasa usa, in cea mai frumoasa culoare, imbracata in cel mai perfect finisaj si adaptata cel mai bine pentru interiorul de vis al casei dumneavoastra. Desigur, toate sunt frumoase si de calitate. Lucram la site, prin urmare uitati-va si in catalog.

Va multumim!

Intrare chat
Bună
Discută cu noi