Selectează o Pagină

Companie

Fabrica PORTA KMI POLAND a fost înființată în 1992 în Bolszewo, un oraș pitoresc din nordul Poloniei, aproape de Gdansk. Mulțumită managementului eficient și investițiilor continue, am devenit unul dintre cei mai importanți producători de uși din Europa. În anul 2003, PORTA KMI POLAND a demarat o mare investiție în România, pentru care a fost selectat orașul Arad. Astfel a luat ființă PORTA KMI ROMANIA, una dintre cele mai moderne fabrici de uși și tocuri de ușă din estul Europei, localizată în Zona Industrială Arad Vest. Fabrica dispune de o infrastructură de ultimă generație și se întinde pe nu mai puțin de 11000 metri pătrati.

companie-pg-02

Secretul calității superioare a produselor noastre se datorează tehnologiei moderne și înaltei calificări a colectivului. Liniile tehnologice de ultimă generație sunt achiziționate de la firme de renume din Germania și Italia. În procesul de fabricație folosim numai lemn special selectat, iar materialele și accesoriile le achiziționăm de la producători de prestigiu. De asemenea, tehnologia avansată pe care o utilizăm ține cont de normele de protecție a mediului. Utilizăm numai materii prime ce nu dăunează mediului înconjurător, iar cazanul de incinerare a deșeurilor asigură nevoile de încălzire a fabricii fără a consuma energie suplimentară. În fiecare an depunem eforturi considerabile pentru a reduce și chiar elimina substanțele ce ar putea periclita mediul.

companie-pg-03

Dacă cineva ar fi tentat să scrie o istorie a ușilor, luând în considerare multitudinea de descrieri, modele, stiluri caracteristice ușilor din perioade și locuri diferite, ar rezulta o istorie fascinantă, în care evenimente social – politice, de multe ori cu un rol major în conturarea destinului lumii sau întâlniri cu caracter personal au avut loc după uși, în spatele ușilor sau undeva între uși. Ușa simbolizează ideea unei suprafețe mobile, a carei principale funcții, de despărțire a unor încăperi de altele, a fost întotdeauna îmbogățită prin acțiunea omului. Ușile reprezintă nu numai un fragment al locuinței sau al unei suprafețe publice, ușile sunt în primul rând un element care însoțește activitatea zilnică a oamenilor: la locul de muncă, în timpul orelor de odihnă, în momentele de bucurie, în conversații, în dezvoltarea relațiilor interpersonale.

companie-pg-04

Porta KMI Polonia și Porta KMI România, continuând cele mai alese tradiții legate de producția de uși vă ofera periodic catalogul PORTA DOORS, care vă ghidează spre produse dintre cele mai moderne, în ceea ce privește stilistica, modelele și tehnologia de producție a ușilor. Cu siguranță, din această multitudine de propuneri, veți putea alege soluția ideală pentru dumneavoastră. Toate modelele se caracterizează printr-un nivel optim de calitate a producției, precum și prin siguranță în utilizare. Suntem atenți la fiecare detaliu pentru a asigura un rezultat ce corespunde întocmai standardelor clientilor nostri.

Certificate tehnice si de calitate

Premii prestigioase obtinute de Porta KMI Polonia

Companie Tehnologie

Infiintata in 2004, Florida Construct este o companie dinamica care a cunoscut o rapida ascensiune, imbogatindu-si continuu gama produselor si a serviciilor oferite. Succesul s-a datorat mai multor factori, respectiv: Inovatia permanenta, Viziunea de ansamblu si Comunicarea permanenta cu Clientii.
Cel mai important activ al firmei este o echipa de 20 de profesionisti formata de-a lungul anilor. Sediul principal al firmei, depozitul si hala de productie se afla in Alba Iulia, str. Vartop. nr.07. Florida Construct isi desface produsele atat prin showroom-urile proprii situate in Alba Iulia, Sibiu si Cluj-Napoca, cat si prin parteneriatele pe care le are cu constructorii si revanzatorii din intreaga tara.

 

Domeniul principal de activitate este distributia si montajul tamplariei din PVC si aluminiu cu geam termopan si a usilor Porta Doors. Alte domenii de activitate sunt confectionarea si montarea jaluzelelor verticale, a rulourilor textile, usilor de garaj, inchiderilor de sticla, peretilor de vant.
Florida Construct ofera o gama complexa de produse: ferestre, usi interioare si de acces, usi de garaj, vitrine, inchideri de balcoane si terase, pereti cortina, parchet, gresie si faianta; accesorii pentru tamplarie, respectiv: jaluzele verticale, jaluzele orizontale, rulouri exterioare, rulouri textile, marchize si parasolare, plase impotriva insectelor, glafuri interioare si exterioare (pervaz), jaluzele exterioare aluminiu.

 

Alaturi de designul original si paleta coloristica deosebita, caracteristica principala a produselor Florida Construct este calitatea, pentru realizarea diverselor modele folosindu-se materii prime de la renumiti producatori europeni.
Din anul 2006 Florida Construct este distribuitor autorizat al Grupului Porta din Polonia, probabil cel mai mare producator de usi din Europa, companie europeana de top recunoscuta international pe piata elementelor de constructii.

companie-pg-01new2companie-pg-05new2

Intrare chat
Bună
Discută cu noi