Selectează o Pagină

Companie

Porta Doors

Fabrica PORTA KMI POLAND a fost înființată în 1992 în Bolszewo, un oraș pitoresc din nordul Poloniei, aproape de Gdansk. Mulțumită managementului eficient și investițiilor continue, am devenit unul dintre cei mai importanți producători de uși din Europa. În anul 2003, PORTA KMI POLAND a demarat o mare investiție în România, pentru care a fost selectat orașul Arad. Astfel a luat ființă PORTA KMI ROMANIA, una dintre cele mai moderne fabrici de uși și tocuri de ușă din estul Europei, localizată în Zona Industrială Arad Vest. Fabrica dispune de o infrastructură de ultimă generație și se întinde pe nu mai puțin de 11000 metri pătrati.

companie-pg-02

Secretul calității superioare a produselor noastre se datorează tehnologiei moderne și înaltei calificări a colectivului. Liniile tehnologice de ultimă generație sunt achiziționate de la firme de renume din Germania și Italia. În procesul de fabricație folosim numai lemn special selectat, iar materialele și accesoriile le achiziționăm de la producători de prestigiu. De asemenea, tehnologia avansată pe care o utilizăm ține cont de normele de protecție a mediului. Utilizăm numai materii prime ce nu dăunează mediului înconjurător, iar cazanul de incinerare a deșeurilor asigură nevoile de încălzire a fabricii fără a consuma energie suplimentară. În fiecare an depunem eforturi considerabile pentru a reduce și chiar elimina substanțele ce ar putea periclita mediul.

companie-pg-03

Dacă cineva ar fi tentat să scrie o istorie a ușilor, luând în considerare multitudinea de descrieri, modele, stiluri caracteristice ușilor din perioade și locuri diferite, ar rezulta o istorie fascinantă, în care evenimente social – politice, de multe ori cu un rol major în conturarea destinului lumii sau întâlniri cu caracter personal au avut loc după uși, în spatele ușilor sau undeva între uși. Ușa simbolizează ideea unei suprafețe mobile, a carei principale funcții, de despărțire a unor încăperi de altele, a fost întotdeauna îmbogățită prin acțiunea omului. Ușile reprezintă nu numai un fragment al locuinței sau al unei suprafețe publice, ușile sunt în primul rând un element care însoțește activitatea zilnică a oamenilor: la locul de muncă, în timpul orelor de odihnă, în momentele de bucurie, în conversații, în dezvoltarea relațiilor interpersonale.

companie-pg-04

Porta KMI Polonia și Porta KMI România, continuând cele mai alese tradiții legate de producția de uși vă ofera periodic catalogul PORTA DOORS, care vă ghidează spre produse dintre cele mai moderne, în ceea ce privește stilistica, modelele și tehnologia de producție a ușilor. Cu siguranță, din această multitudine de propuneri, veți putea alege soluția ideală pentru dumneavoastră. Toate modelele se caracterizează printr-un nivel optim de calitate a producției, precum și prin siguranță în utilizare. Suntem atenți la fiecare detaliu pentru a asigura un rezultat ce corespunde întocmai standardelor clientilor nostri.

Certificate tehnice si de calitate

Premii prestigioase obtinute de Porta KMI Polonia

Companie Tehnologie

Florida Construct

Înființată în 2004, Florida Construct este o companie dinamică care a cunoscut o rapidă ascensiune, îmbogățindu-și continuu gama produselor și a serviciilor oferite. Succesul s-a datorat mai multor factori, respectiv: Inovația permanentă, Viziunea de ansamblu și Comunicarea permanentă cu Clienții.

Cel mai important activ al firmei este echipa de profesioniști formată de-a lungul anilor. Sediul principal al firmei, depozitul și hala de producție se află în Alba Iulia, str. Vârtop, nr.07.

Florida Construct își desface produsele atât prin showroom-urile proprii situate în Alba Iulia, Sibiu, Cluj-Napoca și Brașov, cât și prin parteneriatele pe care le are cu constructorii și revânzătorii din întreaga țară.

Compania noastră a evoluat constant și mereu ne-am întâmpinat clienții cu produse noi, inovatoare și calitative. Puteți vedea produsele noastre cu click aici. Pentru aceia dintre Dvs. care doriți să ne fiți parteneri, vă rugăm să faceți click aici.

Din anul 2006 Florida Construct este distribuitor autorizat al Grupului Porta din Polonia, probabil cel mai mare producator de usi din Europa, companie europeana de top recunoscuta international pe piata elementelor de constructii.

Am fi onorați să vă numărați printre clienții ori colaboratorii noștri și vă asigurăm că veți găsi în noi un PARTENER de nădejde.

 

Intrare chat
Bună
Discută cu noi