Selectează o Pagină

Clasificarea Porta

Pe baza standardelor europene, am realizat, special pentru dumneavoastră, o clasificare a finisajului canatului – luând în considerare diferiți factori externi care acționează direct asupra durabilității suprafeței ușilor. Agenții externi care acționează asupra ușii și cu precădere a finisajului acesteia în procesul de uzură zilnică sunt:

Fenomenul de frecare
Un aspect inevitabil în utilizarea oricărei uși. Zilnic, ușile sunt supuse unor repetate acțiuni de închidere-deschidere al căror scop de bază îl reprezintă trecerea persoanelor; de cele mai multe ori însă, mâinile ocupate, documentele transportate sau lucrurile personale fac imposibilă utilizarea lor corectă. Suprafața canatului trebuie să reziste la jocurile neatente și zglobii ale copiilor, precum și la caracterul jucăuș și nerăbdător al animalelor de companie.

Substanțele de curatare
Lucrările de curățenie atât în locuința proprie cât și în firme necesită folosirea unor substanțe de curățare, care de multe ori pot afecta durabilitatea ușilor.

Umiditatea
Umiditatea crescută în imediata apropiere a ușilor influențează negativ furnirul; păstrarea furnirului în condiții minime de umiditate garantează păstrarea formei și o suprafață uniformă pe tot parcursul utilizării.

Lumina zilei
Un factor care influențează tonalitatea culorilor pe o perioadă îndelungată de folosire. Am verificat, pentru dumneavoastră, toate categoriile de furnir precum și reacția acestora la lumina zilei pe o perioadă de folosire de câțiva ani și cu mândrie putem afirma că modalitățile de finisare a canatului alese de către noi au obținut cele mai bune rezultate pe tot parcursul utilizării.

Clasificarea Porta ia în considerare sase grupe în care sunt incluse toate categoriile de finisaje folosite în colecția de uși Porta. În cadrul clasificării, s-au luat, de asemenea, în considerare calitatea, durabilitatea și estetica finisajului – sperăm că această clasificare vă va ajuta în luarea unei decizii optime.

Pentru fiecare produs prezentat veți găsi și informații privind clasificarea finisajului utilizat:

ECONOMICClasificare-Porta-pg-07
Clasa care asigură un raport excelent de preț și calitate.

STANDARDClasificare-Porta-pg-01
Vopsea Acrilică Pentru Interior Clasa generală Porta asigură posibilitatea unei utilizări pe termen lung în gospodăriile individuale.

STANDARD PLUSClasificare-Porta-pg-02
Finisaj Portadecor, Finisaj Portasynchro 3D, Portacortex, Super Matt Clasa Standard Plus se caracterizează prin parametri specifici de frecare și rezistență la umiditate.

PREMIUMClasificare-Porta-pg-03
Finisaj Portadur, Furnir Natural Standard, Furnir Natural Select, PVC Vopsea pe Bază de Poliester, Vopsea Acrilică Pentru Exterior, Vopsea Acrilică UV Clasa cu cele mai bune rezultate, garantează o calitate înaltă de exploatare, utilizarea acestora fiind recomandată în blocuri de locuințe și birouri.

PROFESIONALClasificare-Porta-pg-04
Finisaj CPL, Vopsea pe Bază de Poliester, Placă din Oțel Laminată PVC, Portaperfect 3D Clasa care combină funcționalitatea și eleganța acolo unde ușile sunt expuse direct acțiunii factorilor externi. Se recomandă în hoteluri, clădiri publice și birouri.

EXTREMClasificare-Porta-pg-05
HPL, Oțel Inoxidabill Clasa care, datorită parametrilor tehnici, oferă protecția impusă de factorii externi; este recomandată utilizarea în spații cu trafic intens.

Clasificare-Porta-pg-06

Pin It on Pinterest

Share This