Selectează o Pagină

Clasificarea Porta

Clasificarea Porta

DESTINAȚIA RECOMANDATĂ DE PORTA PENTRU DIFERITE FINISAJE

Clasificarea Porta ia în considerare șase grupe în care sunt incluse toate categoriile de finisaje folosite în gama de uşi Porta. În cadrul clasificării s-au luat de asemenea în considerare calitatea, durabilitatea şi estetica finisajului – sperăm că această clasificare vă va ajuta în luarea unei decizii optime. Pentru fiecare produs prezentat veţi găsi şi informaţii privind clasificarea finisajului utilizat.

ECONOMIC
Clasa care asigură un raport excelent de preț și calitate.

STANDARD
Clasa generală Porta asigură posibilitatea unei utilizări pe termen lung în gospodăriile individuale.

STANDARD PLUS
Clasa STANDARD Plus se caracterizează prin parametri specifici de frecare şi rezistenţă la umiditate.

PREMIUM
Clasa cu cele mai bune rezultate, garantează o calitate înaltă de exploatare, utilizarea acestora fiind recomandată în blocuri de locuinţe şi birouri.

PROFESIONAL
Clasa care combină funcţionalitatea şi eleganţa acolo unde uşile sunt expuse direct acţiunii factorilor externi. Se recomandă în hoteluri, clădiri publice şi birouri.

EXTREM
Clasa care, datorită parametrilor tehnici, oferă protecţia impusă de factorii externi; este recomandată utilizarea în spaţii cu trafic intens.

Pe baza standardelor europene, am realizat, special pentru dumneavoastră, o clasificare a finisajelor utilizate pentru produsele Porta – luând în considerare diferiţi factori externi care acţionează direct asupra durabilităţii suprafeţei uşilor. Agenţii externi care acţionează asupra uşii şi cu precădere a finisajului acesteia în procesul de uzură zilnică sunt:

FENOMENUL DE FRECARE
Acest fenomen este un aspect inevitabil în utilizarea oricărei uşi. Zilnic, uşile sunt supuse unor repetate acţiuni de închidere-deschidere al căror scop de bază îl reprezintă trecerea persoanelor; de cele mai multe ori însă, mâinile ocupate, documentele transportate sau lucrurile personale fac imposibilă utilizarea lor corectă. Suprafaţa canatului trebuie să reziste la jocurile neatente şi zglobii ale copiilor, precum şi la caracterul jucăuş și nerăbdător al animalelor de companie.

UMIDITATE
Umiditatea crescută în imediata apropiere a uşilor influenţează negativ finisajul; păstrarea finisajului în condiţii minime de umiditate garantează păstrarea formei şi o suprafaţă uniformă pe tot parcursul utilizării.

SUBSTANȚELE DE CURĂȚARE
Lucrările de curăţenie atât în locuinţa proprie cât şi în firme necesită folosirea unor substanţe de curăţare, care de multe ori pot afecta durabilitatea uşilor.

LUMINA ZILEI
Un factor care influenţează tonalitatea culorilor pe o perioadă îndelungată de folosire. Am verificat, pentru dumneavoastră, toate categoriile de furnir precum şi reacţia acestora la lumina zilei pe o perioadă de folosire de câţiva ani şi cu mândrie putem afirma că modalităţile de finisare a canatului alese de către noi au obţinut cele mai bune rezultate pe tot parcursul utilizării.

Intrare chat
Bună
Discută cu noi