Selectează o Pagină

Porta Contract

Porta Contract

Porta Doors nu înseamnă doar o vastă gamă de produse standard, ci şi uşi ce răspund celor mai variate şi atipice cerinţe individuale ale clienţilor. Finisajul, designul şi dimensiunile ajustate individual celor mai neobişnuite cereri în combinaţie cu un număr considerabil de soluţii tehnice, cu parametrii funcţionali dintre cei mai înalţi cum sunt antiefracţia, izolaţia fonică, rezistenţa la foc, etanşeitatea la fum care se regăsesc în certificate şi rapoarte de încercare efectuate de renumite institute de agrementare ce autorizează folosirea uşilor în cadrul investiţiilor de înaltă clasă, sunt doar câteva dintre calităţile ce recomandă produsele noastre. Uşile Porta sunt destinate uzului în clădiri rezidenţiale, birouri, şcoli, pieţe, restaurante, hoteluri, staţiuni, dormitoare comune, spitale, centre de sănătate, laboratoare, sanatorii, aeroporturi şi alte spaţii publice.

Calitatea materialelor folosite şi execuţia de înaltă clasă sunt elementele ce caracterizează PORTA. Departamentul de comenzi contract (non-standard) este desemnat pentru a pregăti oferte în conformitate cu specificaţiile dumneavoastră.

Pentru lucrari speciale, contactati-ne, vom lucra indeaproape cu Dvs si Departamentul de comenzi contract (non-standard).

Intrare chat
Bună
Discută cu noi