Selectează o Pagină

UȘI DE INTERIOR VOPSITE
Ușile prezentate în acest capitol sunt cele mai la modă soluții ale acestui sezon, în care domină ușile vopsite în culoarea alb.
Cei care sunt în căutarea ușilor albe vopsite, de cea mai bună calitate, cu siguranță vor găsi modelul preferat în conținutul acestui capitol.

UȘI DE INTERIOR RAMĂ ȘI PANOU CU FINISAJ SINTETIC
Categoria de uși ramă și panou se distinge printr-o construcție specială multistratificată din lemn. În paleta de culori a finisajului Portaperfect 3D vă prezentăm noua culoare Stejar Natural.

UȘI DE INTERIOR CU FINISAJ SINTETIC
Printre colecțiile de uși de interior cu finisaj sintetic vă prezentăm noua colecție Porta Resist, care include o selecție de modele din întreaga colecție de uși cu finisaj sintetic. În plus, veți găsi un nou tip de finisaj – Gladstone. Cu siguranță, persoanele care apreciază aspectul lemnului brut, durabilitatea și rezistența crescută, vor aprecia această colecție.

UȘI DE INTERIOR CU FURNIR NATURAL
Furnirul natural emană frumusețe şi eleganță, prin intermediul culorilor naturale combinate cu un design modern, ce conferă o identitate proprie fiecărei locuințe.

SISTEME DE GLISARE, CANATURI PLIABILE, CANATURI GLISANTE
Oferta de uși și sisteme de glisare marca Porta permite o potrivire ideală a ușii la camere care necesită soluții speciale.

TOCURI, SUPRALUMINI
Pentru a menține parametri caracteristici pentru ușile de intrare, tehnice și cu finisaje metalice este necesar să se utilizeze tocuri compatibile din oferta Porta.

UȘI TEHNICE
La secțiunea uși tehnice vă prezentăm produse bine cunoscute pentru investiții. În ofertă punem la dispoziție atât uși izolate fonic, tehnice, cât și uși rezistente la foc.

UȘI DE INTERIOR PENTRU INTRARE ÎN APARTAMENT
Colecția de uși pentru intrare în apartament propune uși solide care ne protejează casele împotriva intrușilor. Oferta a fost completată cu noua colecție Porta EXTREME – uși care îmbină caracteristici fonice, rezistență la foc, rezistență la fum și antiefracție.

UȘI DE EXTERIOR PASIVE ŞI EFICIENTE ENERGETIC
Ușile de oțel din colecția Steel sunt rezultatul utilizării celei mai noi tehnologii, iar ușile din lemn Eco POLAR PASSIVE sunt o soluție perfectă pentru casele pasive.

UȘI TEHNICE DIN OŢEL
Ușile din oțel produse în cea mai nouă fabrică din Elk, PORTA STEEL, au o gamă foarte largă de utilizări: de la spații comerciale și pivnițe, până la investiții cu uși anti-incendiu cu rezistență la foc de până la 60 de minute.

TOCURI DE UȘĂ DIN OŢEL
În oferta noastră veți întâlni un nou toc Metalic – RAPID, care face ca montajul ușii să fie mai rapid și curat, fără găuriri sau spumă de montaj.

ACCESORII, DIMENSIUNI, INFORMAȚII ADIȚIONALE
O completare perfectă a ofertei PORTA va fi constituită din gama largă de mânere și accesorii, recomandate de către experții noștri și adaptate perfect pentru fiecare produs în parte.

Important
Lucram deja la actualizarea site-ului, dar sunt multe noutati si nu putem estima o data la care tot ce e nou sa se regaseasca si in paginile site-ului. Pana atunci aveti la dispozitie catalogul in format PDF.

Intrare chat
Bună
Discută cu noi